Zoeken naar turkse van

turkse van
Turkse Van.
Let it Be. Kitten Te Koop KvK 17272043 NL148759130B01 NL32RABO0156074613 IBAN: NL32 RABO 0156 0746 13 BIC: RABONL2U. Kitten Te Koop is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de site geplaatste of aangeboden informatie.
Turkse Van.
De Turkse Van staat ook bekend als de Van Kat, de Turkse Kat, de Zwemmende Kat en de Turkse Zwemmende Kat wegens zijn voorliefde voor water. In Turkije zelf wordt hij Van Kedisi genoemd. In 1955 reisden twee Engelse dames door Oost Turkije.
Rasinformatie Turkse Van MaxLuna.
De Turkse Van heeft een lange, zijdeachtige en zachte vacht, zonder wollige ondervacht. De ogen van een Turkse Van zijn groot en ovaal, iets schuingeplaatst en goud of blauw of beide van kleur. De vacht van de Turkse Van heeft niet veel verzorging nodig.
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten Startpagina Facebook.
16 mei 2016. Wat een schat van een katertje hebben we uit het nestje van amay goed gesocialis eerd en super liefwij, genieten van onze pluk die de Turkse naam necdet heeft.Juli et echt bedankt het is een lief en gezellig diertje.
Turkse Van De Kattensite.
De Turkse Van is een massievere variatie van de Turkse Angora. Hij dankt zijn naam aan het Van meer, vlakbij de berg Ararat, gelegen in oostelijk Turkije. Het is een zeer oud ras dat al in de achttiende eeuw bekend was.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van. Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van.
Turkse Van Wikipedia.
De Turkse Van is een origineel voorkomend kattenras. Het is een overwegend witte kat met een langharige vacht, een grote gekleurde vlek of vlekken boven op de kop, een gekleurde staart en enkele kleine vlekjes op het lichaam. De kat heeft een krachtig lichaam en een stevige kop.
Turkse van.
De Angora is kleiner en fijner dan de Van en heeft niet het klassieke Van-patroon, een term ontleend aan de Turkse Van die wordt gebruikt om een kat die een voornamelijk wit lichaam en gekleurde kop en staart markeringen heeft, te beschrijven.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
De LOOF Livre Officiel des Origines Flines, die tegenwoordig wat betreft katten in Frankrijk alles regelt, erkent wit als variteit bij de Turkse Van. Binnen de TICA is de erkenning van de kleur wit bij de Turkse Van voor Championship opgestart.
Turkse Van kat rasbeschrijving Dier en Natuur: Huisdieren.
De Van Kedi of Van Kedisi wordt door de GCCF en de FNK echter niet erkend als Turkse Van. De Turkse Van en de Turkse Angora zijn twee rassen die niets met elkaar te maken hebben. Veel mensen denken nog steeds dat de Turkse Van slechts een kleurschakering is van de Turkse Angora, maar dat is dus niet het geval.

Contacteer ons