Resultaten voor Turkse

Turkse
Turkse haatpropaganda weer verspreid Binnenland Telegraaf.nl.
Dit keer was het raak in Twente. Inwoners van Enschede, Hengelo, Almelo en Haaksbergen hebben melding gedaan van het boek van de Turkse prediker Harun Yahya, die zich fel uitspreekt tegen Koerden. Eerder viel het boek op de mat in woningen in Den Haag en Amsterdam.
Turkse Media. Turkse Media.
Tijdens de Turkse legeroperatie Olijftak in de Syrische regio Afrin zijn recent twee Europese terroristen van PYD/YPG uitgeschakeld. Dat melden de Turkse strijdkrachten. Feb 17, 2018. Turkse scherpschutters naar Afrin: Nachtmerrie van terroristen. Het Turkse leger heeft scherpschutters gestuurd naar de Syrische regio Afrin.
Politicus Cem Özdemir botst met Turkse lijfwachten in München.
Özdemir, zelf van Turkse komaf, beschuldigt de Turkse lijfwachten van intimidatie. Dat meldt persbureau Reuters. Özdemir staat bekend als criticus van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, die hij eerder een gijzelnemer noemde, omdat Turkije Duitsers zonder aanklacht gevangen houdt.
Sociale Zaken wil meer weten over Turkse jihadpreek in Hoorn NOS.
Turkse militairen bij de begrafenis van een collega die omkwam bij de operatie in Afrin EPA. Minister Koolmees van Sociale Zaken gaat uitzoeken wat er is gezegd in een moskee in Hoorn, waar volgens De Telegraaf vrijdag gepreekt werd over jihad en martelaarschap van het Turkse leger.
Turks Wikipedia.
Het Turks maakt deel uit van de familie van Turkse talen, die ook gesproken worden in een groot deel van Centraal-Azië, en die een zo grote onderlinge verwantschap hebben, dat ze grotendeels onderling verstaanbaar zijn. De Turkse talen worden op hun beurt gerekend tot de Altaïsche talen, die hogerop zouden samenkomen met de Oeraalse talen.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Turks.nl De samenleving vanuit een Turks perspectief.
De politie heeft het stoffelijk overschot van de vermiste Turkse Nederlander aangetroffen in een woning aan de Van Zuylenware in Zwolle. Zondag werd bekend dat het ging om de 38-jarige Zwollenaar van Turkse afkomst, die al sinds 7 februari vermist.
Turken Wikipedia.
De talen van deze groep zijn onderling grotendeels verstaanbaar, in sterkere mate dan de overige Turkse talen. De sprekers van Turkse talen zijn gezamenlijk bekend onder de naam Turkse volkeren, hoewel het moeilijk is om de Turken op grond van etniciteit te groeperen.
Arrestaties na Turkse demonstratie Binnenland Telegraaf.nl.
MARIEKE VAN ESSEN. DEN HAAG De politie blijkt tien aanhoudingen te hebben verricht na een Turkse demonstratie zondag op het Malieveld in Den Haag. Het protest verliep zonder problemen, maar drie kwartier na afloop raakten mensen slaags. Daarbij raakte ook iemand gewond.
SP en PVV stellen Kamervragen over Turkse Jihad-speech in Hoornse moskee WNL.
Het Turkse leger voert een heilige strijd en Turken moeten streven naar martelaarschap zou er gisteren te horen zijn geweest. Het is niet de bedoeling dat Turkse politiek hier geïmporteerd wordt in de moskeeën, aldus Van Dijk. Hij wil weten wat de regering voor actie gaat ondernemen tegen dit soort praktijken.

Contacteer ons