Zoeken naar witte turkse van kittens

witte turkse van kittens
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten Startpagina Facebook.
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten. 16 december 2017. Raszuiver Turks Van kitten kedisi. Raszuiver Turks Van kitten kedisi Katten en Kittens Raskatten Langhaar Marktplaats.nl. Raszuiver wit van kedisi turks van kitten. Ik ben een ondernemend en ondeugend katertje lekker vrij gesocialiseerd.
turkse-van kattenrassen.
Volgens de Turkse bevolking is de Turkse Van een geheel witte kat van hetzelfde type als de Europese Turkse Van met 2 verschillende gekleurde ogen odd-eyed, dit type is in Europa niet erkend. De Europese Turkse Van moet een Van tekening hebben; wit met twee gekleurde kopvlekken en een staart in dezelfde kleur. De erkende kleuren zijn Rood auburn Crème en Zwart en Blauw. Er worden niet zo veel kittens geboren die de perfecte tekening hebben.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Katten en Kittens Raskatten Korthaar 3. Katten en Kittens Overige Katten 1. Zo goed als nieuw 0. Een week 2. Advertenties gerelateerd aan turkse van kittens. Turkse Van Kitten odd eyed. Turkse van kitten odd eyed te koop aangeboden vanwege allergie van mijn zoon.
Turkse Van.
Kittens aangeboden 109. Bijgewerkt op: 02-07-2017. Cats and Tulips. Let it Be. Kitten Te Koop KvK 17272043 NL148759130B01 NL32RABO0156074613 IBAN: NL32 RABO 0156 0746 13 BIC: RABONL2U. Kitten Te Koop is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de site geplaatste of aangeboden informatie.
Over de Turkse Van.
Er is een afbeelding gevonden van een witte halflangharige kat met een pluimstaart en vlekken op de kop, op een Romeins schild daterend uit de Romeinse bezetting van Armenië 75-387 voor J.C. In West-Europa Normandië zouden de eerste Turkse Vans in de jaren dertig zijn gearriveerd. Deze twee poezen waren eigendom van een Armeense vluchteling. Bekendheid in het Westen. Bij kattenliefhebbers in het Westen werden ze pas bekend dankzij de twee Engelse fotografes, Laura Lushington en Sonia Halliday. In 1955 bezochten ze de streek Van in opdracht van de Turkse vereniging voor toerisme. Ze kregen er een katertje en een poesje, Van Attala en Van Güzelli Iskenderün. Ze vonden deze dieren zo bijzonder dat ze besloten ze mee naar huis te nemen. Met deze twee dieren, en vijf andere die ze later uit Turkije haalde, begon Laura Lushington een fokprogramma en legde zo de basis voor het ras. Ze werden algemeen bekend als zwemmende katten, vanwege een verslag van het gedrag van dit kattenduo. Toen ze in de zomerse hitte door Turkije reed, stopte Laura Lushington om zich in een riviertje af te koelen. De kittens volgden haar in het water, zonder dat ze daartoe werden aangemoedigd.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
Binnen de TICA is de erkenning van de kleur wit bij de Turkse Van voor Championship opgestart. Dit kan misschien per 1-5-2006 al een feit zijn. Inmiddels zijn er in Nederland witte Turkse Van kittens geboren bij Cattery Van Yakamoz en Cattery Yeni Raki uit Turkse en Duitse importdieren.
Turkse Van informatie over de Turkse Van Royal Canin.
Weet waar je op moet letten en geef jouw kitten de beste voeding op maat. Royal Canin geeft jou informatie en nuttige tips. Gun jouw Turkse Van het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin. Bekijk onze pagina over kittens.
Turkse Van kat rasbeschrijving Dier en Natuur: Huisdieren.
De echte Turkse Van of Van Kedi kat uit Van is voor hen een geheel witte kat. Ze houden vooral van het odd-eyed exemplaar met twee verschillende kleuren ogen. De Van Kedi of Van Kedisi wordt door de GCCF en de FNK echter niet erkend als Turkse Van.

Contacteer ons