Op zoek naar turkse van poes?

turkse van poes
Turkse Van.
Let it Be. Kitten Te Koop KvK 17272043 NL148759130B01 NL32RABO0156074613 IBAN: NL32 RABO 0156 0746 13 BIC: RABONL2U. Kitten Te Koop is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de site geplaatste of aangeboden informatie.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van. Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van.
Over de Turkse Van.
Ik heb wel meegemaakt dat onze eerste Turkse Van poes Diandra me ervan wilde weerhouden om naar m'n' werk te gaan. Ze rende voor me uit naar de deur en sprong half tegen me op. Vervolgens bleef ze bij een speeltje staan en keek me nadrukkelijk aan.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
Zelfs de Turkse Televisiezender TRT beschouwt onze Turkse Van als gewone huiskat. Het is deze geheel witte kat waarvoor een exportverbod geldt. Qua type is hij gelijk aan de gekleurde Turkse Van. Met toestemming importeerde Lois Miles de witte poes Addinsh Layla.
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten Startpagina Facebook.
16 mei 2016. Wat een schat van een katertje hebben we uit het nestje van amay goed gesocialis eerd en super liefwij, genieten van onze pluk die de Turkse naam necdet heeft.Juli et echt bedankt het is een lief en gezellig diertje.
Turkse Van De Kattensite.
De Turkse Van is een massievere variatie van de Turkse Angora. Hij dankt zijn naam aan het Van meer, vlakbij de berg Ararat, gelegen in oostelijk Turkije. Het is een zeer oud ras dat al in de achttiende eeuw bekend was.
Turkse Van kat rasbeschrijving Dier en Natuur: Huisdieren.
De echte Turkse Van of Van Kedi kat uit Van is voor hen een geheel witte kat. Ze houden vooral van het odd-eyed exemplaar met twee verschillende kleuren ogen. De Van Kedi of Van Kedisi wordt door de GCCF en de FNK echter niet erkend als Turkse Van.
Rasturksekorthaar Rassen Kattenplaza.
Beate Goetz Cattery vom Glasbach startte in Duitsland in 1995 met haar uit Turkije geïmporteerde, witte odd-eyed poes Cimecime Anatolia, 3 jaar later in Nederland gevolgd door Anke Baks Cattery Yeni Raki met een eveneens uit Turkije geïmporteerde, witte odd-eyed poes, genaamd Inci. Bij beiden vond de eerste kruising plaats met Turkse Van katers.
Kat.nl Alles over katten Een kat als huisdier.

Contacteer ons