Zoeken naar turkse van kat prijs

turkse van kat prijs
Bekijk aanschafprijzen van raskatten N-Z.
van 650, tot 1.000, prijs afhankelijk naargelang de kittens. Langhaar curly, korthaar curly of straight. Cattery's' Starlicious BE Delarocq BE of Innishfree Atropos Nisha's' Wonderland BE Kattenheuvel Leering Eyes. van 500, tot 600., Cattery's' van scarlettini van scalindjo Ardeleana's' van Suddorpe Re-Mau-Di-Ke luna queen van Anatevka Matya Mou The Joshua Tree Amat Manis. Cattery's' Tomintoul's' Çumradan van de Sibydreuzels from Lihdanfurt Koordes Nevamiya House of the Siberians. 650, en hoger. Cattery's' Pescador Nanu-Emuishéré BE Affranchi Over-nite Sensation. van 750, tot 1.600., Cattery's' Fokkers gezocht. van 500, tot 650., Cattery's' Havvanur Ilkay. van 350, tot 550., van 750, tot 850., Cattery's' Cattery Evgeniya. van 700, tot 750., Cattery's' Yantra's' Bellfire. Cattery's' Anubis BE A Maela Min Mikisanukis Marezh Re-Mau-Di-Ke. Cattery's' Metal Miauw's' noorseboskatten.info Cattery Fulco Heresfelger Fylgievold Annakat Cattery Cainita's' Amor's' Acker van de Moeshoek Balingshoek Fensalir v.d. Lovely Amor Ragnarok Bragalund Onora Amber Forest Van het Nieuwlicht Dagomar. Aanschaf van een hond. Aanschaf van een kat.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van. Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van.
Turkse Van informatie over de Turkse Van Royal Canin.
Ras afkomst: Turkije. Andere rasnamen: Turc Van, Chat Turc nageur, Turkish swimming cat. Het karakter van de Turkse Van. Deze erg rustieke, robuuste, levendige kat houdt van zwemmen. Door selectie is deze kat, vroeger berucht om zijn agressiviteit, sociaal geworden met zijn soortgenoten.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
Op sommige stambomen staan Layla en 2 van haar witte kinderen Ballantyne Tipi en Ballantyne Kar Tanesi te boek als auburn/witte Turkse Van katten. Op 23 februari 2005 is de GCCF accoord gegaan met voorlopige erkenning van de geheel witte Van kat als Turkish Vankedisi met toestemming om te kruisen met de Turkse Van.
Turkse Van.
Verzorging van uw kitten. Wat kost een raskat? Voeding van uw kat. Ontwormen en Enten. Giftige planten en stoffen. Hoe word je Keurmeester? Wie maakt Kitten Te Koop? Huisregels Kitten Te Koop. Privacy beleid Kitten Te Koop. Links naar Cattery's.'
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten Startpagina Facebook.
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten heeft het bericht van Désolé. fallait que je le dise Antho gedeeld. 17 december 2017. Zag een goede oplossing voor de kat veilige kerst langs komen. fallait que je le dise Antho. 14 december 2017. Cattery Aylin Van Turkse Van Katten.
Turkse Van kittens te koop gezocht?
De Turkse Van is een grote, halflangharige kat met een lieve uitstraling. Ze heeft een overwegend witte vacht en grote gekleurde vlekken bovenop de kop, een gekleurde staart en enkele kleine vlekjes op het lichaam. De staart vertoont vijf tot acht vage ringen.

Contacteer ons