Zoeken naar turkse van fokker

turkse van fokker
Turkse Van.
Let it Be. Kitten Te Koop KvK 17272043 NL148759130B01 NL32RABO0156074613 IBAN: NL32 RABO 0156 0746 13 BIC: RABONL2U. Kitten Te Koop is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de site geplaatste of aangeboden informatie.
Catteries in Belgi en Nederland.
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten Startpagina Facebook.
16 mei 2016. Wat een schat van een katertje hebben we uit het nestje van amay goed gesocialis eerd en super liefwij, genieten van onze pluk die de Turkse naam necdet heeft.Juli et echt bedankt het is een lief en gezellig diertje.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van. Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van.
Over de Turkse Van.
Een uiting van liefde, die bij de Turkse Van onvoorwaardelijk is. De Turkse Van is een kat voor gevorderden of mensen met een natuurlijke aanleg om het wezen kat te begrijpen. Deze mensen waarderen de Turkse Van kat met zijn bijzondere temperament.
Turkse Van informatie over de Turkse Van Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Turkse Van. Een goede fokker of cattery is het startpunt bij het kopen van een kitten. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Turkse Van fokker of cattery.
Cattery Home.
Wij zijn een kleine cattery in het hartje van Amsterdam. Op kleine schaal fokken wij de Turkse Van. De Turkse Van is een kat van uiterste. Hij is een lieve, aanhankelijke kat en erg op de mens gericht. Ze zijn gek op bezoekers en proberen hun aandacht te trekken.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
Op sommige stambomen staan Layla en 2 van haar witte kinderen Ballantyne Tipi en Ballantyne Kar Tanesi te boek als auburn/witte Turkse Van katten. Op 23 februari 2005 is de GCCF accoord gegaan met voorlopige erkenning van de geheel witte Van kat als Turkish Vankedisi met toestemming om te kruisen met de Turkse Van.

Contacteer ons