Resultaten voor turkse angora kat

turkse angora kat
Rastangora Rassen Kattenplaza.
Pas in het begin van de jaren zestig nam de belangstelling voor de Turkse Angora in met name Amerika weer iets toe. Door de positie die de witte Turkse Angora heeft, was het vrijwel onmogelijk om deze kat te importeren.
Rasinformatie Turkse Angora MaxLuna.
Misschien lastig voor te stellen dat deze langharige kat uit Turkije komt, maar de warme vacht beschermt de kat goed tegen de koude winters in Ankara. In zijn geboorte land wordt de Turkse Angora beschouwd als een nationale schat, dit door zijn elegante uitstraling.
Kattenrassen.com.
Net als alle andere huiskatten stammen de Turkse Angora's' af van de Afrikaanse wilde kat Felis silvestris lybica. Katten uit Oost bergachtige gebieden van de vroege Anatoli en door inteelt en natuurlijke selectie hebben zich ontwikkeld tot langharige rassen zoals de Turkse Van en de Turkse Angora.
Turkse Angora Weetjes over Katten.
Rasstandaard Turkse Angora. De Turkse Angora is een lange, slanke elegante kat met een fraaie sluike halflanghaar vacht. Kleine tot middelgrote wigvormige kop met een afgeronde snuitje zonder pinch. In profiel: de lijn van het vlakke voorhoofd en de rechte neuslijn maken een lichte hoek net boven de ogen.
NRKV rasbeschrijving Turkse Angora.
De bevolking gaat ervan uit, dat een witte odd-eyed kat tot de Turkse Van Katten behoort, terwijl experts er juist vanuit gaan, dat de odd-eyed oogkleur de Turkse Angora toebehoort. Ook vinden zij, dat de Turkse kat met amber oogkleur tot de Turkse Van behoort en die met blauwe ogen tot de Turkse Angora.
Vind angora katten op Marktplaats.nl.
Al de kittens zijn verzegtbegin, maart verwacht ik weer een nestje.de turkse angora is een ranke slanke maar toch gespierde half langharige kat.onder de langharige rassen zijn zij ook de stamvader van al deze rassen.de turkse angora is ook het oudste kattenras.een typisch turkse angora eigenschap is dat deze. Vintage bladmuziek Nora Angora Kat 1920.
Turkse angora Raskatten.info.
Turkse angora is een actieve, extroverte kat met een uitgesproken sociaal karakter naar mensen toe. Ze zijn speels en ondernemend: balletjes en andere speeltjes zullen goed in de smaak vallen. Laat uw Turkse angora nooit lang alleen in een buitenren of een apart kamertje.
Turkse Angora informatie over de Turkse Angora Royal Canin.
Home Turkse Angora Producten. De Turkse Angora is een evenwichtige, actieve en speelse kat met een gevoelig en liefdevol karakter. Hij kan goed samenleven met andere katten en honden, zit graag op schoot en wordt graag geaaid. De Turkse Angora heeft veel bewegingsruimte nodig.
Turkse Angora.
Verzorging van uw kitten. Wat kost een raskat? Voeding van uw kat. Ontwormen en Enten. Giftige planten en stoffen. Hoe word je Keurmeester? Wie maakt Kitten Te Koop? Huisregels Kitten Te Koop. Privacy beleid Kitten Te Koop. Links naar Cattery's.'
Kat.nl Alles over katten Een kat als huisdier.

Contacteer ons