Resultaten voor turkse herder

turkse herder
Vind turkse herder op Marktplaats.nl.
In ons occasion center te baarn vindt u een grote keuze in tweedehands scootmobielen en ex-demo modellen in alle soorten en maten: scootmobielen vanaf 300, vaste scootmobielen van alle merken vouwscootmobielen kortingen tot 80%. Mango Occasion Center. Advertenties gerelateerd aan turkse herder.
Anatolische herder Wikipedia.
In Turkije bestaat er grote belangstelling voor de hond, die zelfs al op Turkse postzegels is afgebeeld. En sinds 1996 worden daar de volgende variëteiten als aparte rassen onderscheiden.: Karaba zwartkop vaalgele of witte vacht met een zwarte kop, en eventueel gekleurde vlekken op de vacht elders. Variëteiten van de Karaba zijn.: Kangal Slank en atletisch type, vaalgeel en zwart masker, genoemd naar de plaats in Midden-Turkije waaruit dit type afkomstig is. Malakl Robuust en log met kortere snuit, dikwijls vaalgeel en soms wit met masker. Daarnaast is er een breed scala aan hybride vormen, die niet als Kangal of Malakl geclassificeerd kunnen worden. Die worden simpelweg Anadolu çoban köpei oftewel Anatolische Herder genoemd.
Anatolische Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Rasbeschrijving Anatolische Herder. De Anatolische herder stamt af van de Molossers van Epirus en is afkomstig van de Turkse en Aziatische vlakke hooglanden en gebergten. De Anatolische herder werd gebruikt om deschapen te hoeden en ze tegen roofdieren te beschermen wolven.
Anatolische herder of Kangal Rassen Honden Hondenrassen.
Zijn bijnaam is dan ook de Turkish Guard Dog. Deze bijnaam kreeg hij vanwege het feit dat hij herders gezelschap hield en natuurlijk ook de kuddes van de herder beschermde. De Kangal is een zelfstandig ras van Turkse oorsprong, dat bedoeld is voor het bewaken van vee, terrein en zijn eigenaar.
Anatolische herder / Ras beschrijvingen / Algemene informatie Rsdrnederland.nl.
Een consequente opvoeding is verreist maar het moet wel liefdevol blijven. De Karabash of turkse herder of anatolische herder is zeker intelligent. Dus met de juiste opvoeding kan hij zeker het een en ander leren en zijn ze redelijk gehoorzaam.
Anatolische herder Kangal Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Hallo allemaal, Wat leuk een forum met allemaal Turkse herder baasjes. Wij hebben een asielhond uit Spanje die we eerst toen hij 5 maanden was wel op een Mechelse herder vonden lijken, maar nu 10 maanden en veel kilo's' later meer 44 kg inmiddels op een Anatool vinden lijken.
Turkse herder Herdershonden.nl.
De hond is krachtig en zeer waakzaam. Ondanks het grote postuur van de hond, is de Turkse herder erg wendbaar en snel. Aard Turkse herder. De Turkse herder is geen beginnershond: hij is sterk, waakzaam en vrij dominant van aard.
Anatolische herder Hondencentrum.
Een consequente opvoeding is verreist maar het moet wel liefdevol blijven. De Karabash of turkse herder of anatolische herder is zeker intelligent. Dus met de juiste opvoeding kan hij zeker het een en ander leren en zijn ze redelijk gehoorzaam.
Anatolische Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
Beperkt opvoedbaar en daarom niet makkelijk te houden. De socialisatie eist vanaf zeer jeugdige leeftijd veel aandacht. Door zijn zelfstandige karakter is de Anatolische Herder niet altijd bereid commandos op te volgen. Grote, hoge en forse hond met een flink hoofd en dichte vacht.

Contacteer ons