Resultaten voor turkse angora fokkers

turkse angora fokkers
Turkse Angora informatie over de Turkse Angora Royal Canin.
Nadat de Angora had bijgedragen tot het ontstaan van de Pers, aan wie hij het gen had overgedragen dat zorgt voor de langharige vacht, verdween in de negentiende eeuw het ras bijna vanwege het enorme succes van diezelfde Pers. Na de Tweede Wereldoorlog werd het ras met uitsterven bedreigd. Fokkers in Europa en Amerika importeerden Angorakatten uit Turkije, waar het ras tegenwoordig beschermd is. Zo kochten de Amerikaanse fokkers Torio in de dierentuin van Ankara het stel Yildiz en Yildizcik. registreerde de eerste Turkse Angora's' in 1970 en erkende het ras in 1973.
Vind angora katten op Marktplaats.nl.
Al de kittens zijn verzegtbegin, maart verwacht ik weer een nestje.de turkse angora is een ranke slanke maar toch gespierde half langharige kat.onder de langharige rassen zijn zij ook de stamvader van al deze rassen.de turkse angora is ook het oudste kattenras.een typisch turkse angora eigenschap is dat deze.
Home.
Welkom op de website van Cattery Havvanur! Wij hopen dat u met plezier wat tijd zal doorbrengen op onze website over onze Turkse Angora's' In onze ogen het leukste kattenras dat er is; en ons nog eens vaker een bezoekje zal brengen!
Maine Coon Turkse Angora.
Turkse Anoga's' vrag en veel aandacht en dus tijd. Ze willen echt hun eigen uurtje per dag hebben, w aarin ze zich helemaal kunnen uitleven met hun mens, lekker spelen, apporteren, of heerlijk knuffelen. De enige erfelijke afwijking die vroeger veelvuldig voorkwam bij de Angoras en ook bij andere rassen waar wit is toegestaan als vachtkleur is doofheid. Deze is gerelateerd aan de witte vachtkleur. Dat komt door het feit dat voor 1993 gekleurde katten niet erkend werden en er dus uitsluitend wit maal wit werd gekruist. De groep Turks angora fokkers is nog steeds zeer klein echter het ras houd zijn vaste groep van liefhebbers niet, voor niks word gezegd eens een Turks angora altijd een Turks angoa.
Turkse Angora Cattery Kedi Sahane.
Op deze site vertellen wij u meer over onze Turkse Angora katten en natuurlijk over het ras Turkse Angora in het algemeen. Wij zijn een Turkse Angora Cattery in Deventer. Heeft u nog vragen? Bent u op zoek naar een Turkse Angora kat of Turkse Angora kitten?
Turkse Angora.
Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, mocht dit nodig zijn. Hoewel deze website met grote zorg is ontwikkeld, aanvaarden zowel de ontwikkelaars als ook Kitten te Koop geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in deze website.
NRKV rasbeschrijving Turkse Angora.
Helaas is het vandaag de dag nog niet bij alle Nederlandse verenigingen zo geregeld, dat dit een must is en bovendien zijn nog niet alle verenigingen het er over eens, dat enkel een wit maal gekleurd kruising is toegestaan om doofheid verder terug te dringen, waardoor sommige fokkers helaas nog in de gelegenheid gesteld worden om wit maal wit te kruisen. Hopelijk wordt dit snel door alle verenigingen aangepast. Katten Encyclopedie Esther J.J. Katten Uitgeverij t Spectrum. Wilt u meer weten over de Turkse Angora, de Turkse Van/ Van Kedisi of Turkse Korthaar?
Yaramaz Sevimlisi, de Turkse Angora: Over mij en mijn cattery.
Dat bleken dus Turkse Angora's' te zijn, en toen wist ik dat als mijn Konijn er ooit niet meer zou zijn, ik een Turkse Angora zou nemen. Buiten dit alles is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om af en toe zon mooi nestje kittens te hebben en op te zien groeien.

Contacteer ons