Zoeken naar turkse angora cattery

turkse angora cattery
Turkse Angora.
Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, mocht dit nodig zijn. Hoewel deze website met grote zorg is ontwikkeld, aanvaarden zowel de ontwikkelaars als ook Kitten te Koop geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in deze website.
Turkse Angora NL.
Turkse Angora Cattery Kedi Sahane.
Op deze site vertellen wij u meer over onze Turkse Angora katten en natuurlijk over het ras Turkse Angora in het algemeen. Wij zijn een Turkse Angora Cattery in Deventer. Heeft u nog vragen? Bent u op zoek naar een Turkse Angora kat of Turkse Angora kitten?
Turkse Angora informatie over de Turkse Angora Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Turkse Angora fokker of cattery. Heb je al een Turkse Angora kitten in huis? Weet waar je op moet letten en geef jouw kitten de beste voeding op maat.
Yaramaz Sevimlisi, de Turkse Angora: Over mij en mijn cattery.
Dat bleken dus Turkse Angora's' te zijn, en toen wist ik dat als mijn Konijn er ooit niet meer zou zijn, ik een Turkse Angora zou nemen. Buiten dit alles is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om af en toe zon mooi nestje kittens te hebben en op te zien groeien. En als dan inderdaad die nieuwe eigenaren komen, die er blijkbaar wel iets voor over hebben om te kunnen leven met zoiets moois en liefs om zich heen, dan is dat alles bij elkaar heel feestelijk. Telefoon 072-5615521, of stuur een mailtje naar Cattery Yaramazsevimlisi.
Home.
Welkom op de website van Cattery Havvanur! Wij hopen dat u met plezier wat tijd zal doorbrengen op onze website over onze Turkse Angora's' In onze ogen het leukste kattenras dat er is; en ons nog eens vaker een bezoekje zal brengen!
Maine Coon Turkse Angora.
bagera sabya van cattery Shanna, foto van janine verschuren. Geschreven door Haliwan Hits: 619 Turkse Angora., De turkse Angora komt oorspronkelijk uit Turkije uit de stad Angora, het huidige Ankara om precies te zijn. De Turkse Van, het neefje, vind haar oorsprong in het oosten van Turkije, in de omgeving van de stad Van en rond het Van-meer.
Turkse Angora Cattery Kedi ahane Startpagina Facebook.
Turkse Angora Cattery Kedi ahane heeft 5 nieuwe foto's' toegevoegd. 25 juni 2017. Turkse Angora Cattery Kedi ahane. 3 juni 2017. Turkse Angora Cattery Kedi ahane heeft een knop toegevoegd zodat je meer over de pagina te weten kunt komen.

Contacteer ons