Resultaten voor turkse angora kitten

turkse angora kitten
Maine Coon Turkse Angora.
Wanneer men besluit een Turks Angora kitten aan te schaffen, moet men zich er dus van bewust zijn, dat het over het algemeen om een zeer veeleisende kat gaat. Een jonge turkse angora moet zeer consequent worden opgevoed want, realiseer jezelf: geef je ze 1 vinger dan pakken ze je hele arm.
Turkse Angora.
Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, mocht dit nodig zijn. Hoewel deze website met grote zorg is ontwikkeld, aanvaarden zowel de ontwikkelaars als ook Kitten te Koop geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in deze website.
Turkse Angora informatie over de Turkse Angora Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Turkse Angora fokker of cattery. Heb je al een Turkse Angora kitten in huis? Weet waar je op moet letten en geef jouw kitten de beste voeding op maat.
Turkse Angora Cattery Kedi Sahane.
Bent u op zoek naar een Turkse Angora kat of Turkse Angora kitten? Neemt u dan contact met ons op of kijk op onze Turkse Angora kitten pagina, wij vertellen u graag meer. Ook als u wilt langskomen bent u van harte welkom.
Vind angora katten op Marktplaats.nl.
Deze kater is de enige uit het nestje. Hij heeft prachtige blauwe ogen en is een kruising van een turkse angora en een ragdoll. De kitten is ingeent en is ontwormd alleen ingeent als hij na negen weken wordt opgehaald.
Home.
Welkom op de website van Cattery Havvanur! Wij hopen dat u met plezier wat tijd zal doorbrengen op onze website over onze Turkse Angora's' In onze ogen het leukste kattenras dat er is; en ons nog eens vaker een bezoekje zal brengen!
NRKV rasbeschrijving Turkse Angora.
De beste en diervriendelijkste manier is om een plantenspuit in de aanslag te houden en op het moment dat een kitten iets doet wat niet mag, meteen een straal water op het kitten te spuiten en daar een standaard korte mopperkreet achteraan te gooien. Deze zal daar van schrikken en het als onprettig ervaren, zodat deze zich bij een volgende poging mogelijk nog eerst eens bedenkt of het wel zin heeft. In wezen heeft de Turkse Angora ook wel een aantal hondse" trekjes.

Contacteer ons