Meer resultaten voor turkse vans

turkse vans
Over de Turkse Van.
Er is een afbeelding gevonden van een witte halflangharige kat met een pluimstaart en vlekken op de kop, op een Romeins schild daterend uit de Romeinse bezetting van Armenië 75-387 voor J.C. In West-Europa Normandië zouden de eerste Turkse Vans in de jaren dertig zijn gearriveerd.
Turkse Van.
Hun wispelturige karakter maakt echter dat Turkse Vans niet allemaal geschikt zijn voor te houden in een huis met kinderen. Deze katten hebben een zachte stem, maar laten die stem wel erg graag horen. Het zijn slimme katten die erg snel dingen leren zoals deuren openmaken.
NRKV rasbeschrijving Turkish Vankedisi.
Maar de opmerking dat je door het gebruik van geheel witte katten de koptekening van de Turkse Van af zou fokken, is absolute nonsens. Wel hoor je fokkers van Turkse Vans vaak spreken over het fenomeen dat je, indien je een perfect getekende Turkse Van poes laat dekken door een perfect getekende Turkse Van kater, steeds kleinere aftekeningen op het hoofd fokt en een staart die voor een groot deel wit is.
Turkse legende Selda naar Nederland De Wereld van Snor.
Turkse legende Selda naar Nederland. Heb je Turkse vrienden, kennissen, buren of bloemisten? Vraag dan eens naar Selda Bacan, geheid dat ze haar kennen. Selda heeft als zangeres in Turkije namelijk een vergelijkbare status als Bob Dylan in Amerika of André Hazes in Nederland.
Turkse Van kat rasbeschrijving Dier en Natuur: Huisdieren.
Turkse Vans hebben dit W gen niet. Het zijn lieve en aanhankelijke dieren die heel graag in het gezelschap van andere mensen vertoeven en die de hele familie met liefkozingen overlaadt. Toch heeft de Turkse Van slechts één grote liefde in zijn leven.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van. Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van.
Turkse Van Cat, kenmerken van de Turkse Van Cat, uiterlijke Kenmerken, turkse Van Geschiedenis, vind een fokker.
Turkse Vans worden beschreven door hun eigenaren zijn die meer als een hond dan een kat. Ze kunnen vaak worden overgehaald om te lopen aan de leiband, en opschieten met andere huisdieren, maar zal de leider blijven. Deze katten zijn goed met kinderen en uitstekende huisdieren voor een gezin.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
De LOOF Livre Officiel des Origines Flines, die tegenwoordig wat betreft katten in Frankrijk alles regelt, erkent wit als variteit bij de Turkse Van. Binnen de TICA is de erkenning van de kleur wit bij de Turkse Van voor Championship opgestart.
Kenmerken Cattery.
Kenmerken van de Turkse Van. De Turkse Van is een gezelschapsdier. Hij heeft het liefst tenminste één speelkameraadje, dat kan ook een hond zijn. Verder heeft de Turkse Van natuurlijk ook voldoende aandacht nodig van de mens. Turkse Vans zijn net zo trouw, speels, enthousiast en aanhankelijk als een hond.
Turkse Van katten Huisdieren.
Pure Turkse Vans doen meer dan 20% van de kleur niet hebben over het gehele lichaam en geen markering op de benen. De kleur van de eerste Turkse Van, dat was buiten uitgevoerd van Turkije was Red Tabby en White, die nog steeds wordt beschouwd als de authentieke kleuren worden.

Contacteer ons