Op zoek naar turkse raskat?

turkse raskat
Turkse Van De Kattensite.
De Turkse Van is een massievere variatie van de Turkse Angora. Hij dankt zijn naam aan het Van meer, vlakbij de berg Ararat, gelegen in oostelijk Turkije. Het is een zeer oud ras dat al in de achttiende eeuw bekend was.
Rasturksekorthaar Rassen Kattenplaza.
Naast de bij ons zo bekende Turkse Angora en Turkse Van bestaat in Turkije de Van Kedisi. Deze uit het Van-district Z-O Turkije afkomstige kat is in Turkije de nationale kat. De witte halflangharige èn kortharige exemplaren, meestal met 2 verschillend gekleurde ogen, zijn bij Turkse mensen zeer geliefd.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
Bij de meeste mensen is de kortharige huiskat, ten onrechte vaak Europese Korthaar genoemd, de eerste kat in hun leven. Kennismaking met een raskat kan op verschillende manieren. In de vriendenkring, het bezoeken van een kattenshow of het lezen in een tijdschrift. De keuze voor een bepaald ras kan door verschillende factoren worden bepaald: karakter, activiteit, uiterlijk en een niet onbelangrijke, de dagelijkse verzorging. Zelf ben ik gevallen voor het karakter van de Turkse Van, zijn stevige bouw en weinig intensieve vachtverzorging.
Turkse van Raskatten.info.
Het lichaam van de Turkse van is overwegend wit en de aftekeningen zijn in het ideale geval beperkt tot twee vlekken op het hoofd, die bij voorkeur de ogen en oren vrijlaten, met een witte bles daartussen, en een gekleurde staart.
Vind turkse in Katten en Kittens Raskatten Langhaar op Marktplaats.nl.
Turkse Angora kittens met stamboom. Al de kittens zijn verzegtbegin, maart verwacht ik weer een nestje.de turkse angora is een ranke slanke maar toch gespierde half langharige kat.onder de langharige rassen zijn zij ook de stamvader van al deze rassen.de turkse angora is ook het oudste kattenras.een typisch turkse angora eigenschap is dat deze.
Turkse Angora.
Reaal Dier en Zorg KittenTeKoop Actie. Een raskat kopen. Waarop letten bij aanschaf. Verzorging van uw kitten. Wat kost een raskat? Voeding van uw kat. Ontwormen en Enten. Giftige planten en stoffen. Hoe word je Keurmeester? Wie maakt Kitten Te Koop?
Turkse angora Raskatten.info.
By admin 14 juni, 2013 17 november, 2016 kater, kitten, poes, Turkse angora, vacht. Men denkt dat de eerste Turkse angoras aan het begin van de 17de eeuw door Italiaanse kooplieden uit het land van herkomst naar Europa zijn gebracht.

Contacteer ons