Zoeken naar turkse korthaar

turkse korthaar
Kattenrassen.com.
Net als alle andere huiskatten stammen de Turkse Angora's' af van de Afrikaanse wilde kat Felis silvestris lybica. Katten uit Oost bergachtige gebieden van de vroege Anatoli en door inteelt en natuurlijke selectie hebben zich ontwikkeld tot langharige rassen zoals de Turkse Van en de Turkse Angora.
Rasturksekorthaar Rassen Kattenplaza.
Zoals overal op de wereld kennen bepaalde kwesties voor en tegenstanders. Zoals ook de erkenning van de Turkse Korthaar. Tegenstanders van de erkenning van de Turkse Korthaar beweren om welke reden dan ook graag dat het hier gaat om straatkatten en proberen hen daarmee als minderwaardig af te schilderen.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
Ook de bij ons gedomesticeerde Turkse Van past zich nog aan klimatologische veranderingen aan. Zo kan hij er s zomers als een korthaar uitzien, zn staart verraadt hem dan nog vaak de langhaarfactor te bezitten. Van veel rassen wordt gezegd, dat de katten zich als honden gedragen.
Tk een raszuivere turkse korthaar poes odd eyed Katten en Kittens Raskatten Korthaar Marktplaats.nl.
Tk een raszuivere turkse korthaar poes odd eyed. Wegens omstandigheden biedt ik deze poes aan alysia is een kruising turkse angora x turkse korthaar zij is odd eyed als moeder. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.
anatolische-kat kattenrassen.
De Anatolische kat of Turkse korthaar is een kortharig kattenras, waarvan de standaard behalve de vachtlengte en tekening gelijk is aan die van de Turkse Van. Het is toegestaan de Anatolische kat te kruisen met de Turkse Van kat. De nakomelingen uit een dergelijke combinatie zullen de toevoeging variant krijgen.
Lieve Turkse korthaar poes te koop Katten en Kittens Raskatten Korthaar Marktplaats.nl.
Lieve Turkse korthaar poes te koop. Met veel hart pijn moeten wij met veel verdriet ons lieve vriendinnetje een ander huisje bieden. Deze dame is van 1 maart 2017 en. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.
Turkse Korthaar Huisdieren.
Het Turkse Korthaar: Een speelse waterrat. Het Turkse Korthaar behoort tot een zeldzame en bedreigde ras op. Het moet niet worden verward met de Turkse Van, die ziet er erg op lijkt. Uw meest opvallende eigenschap is waarschijnlijk hun liefde voor water.

Contacteer ons