Resultaten voor turkse van kittens te koop

turkse van kittens te koop
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten Startpagina Facebook.
Nog even geduld nieuwe baasjes om jullie kittens te bezoeken. de verbouwing loopt erg uit. Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Geplaatst door Cattery Aylin Van Turkse Van Katten.
Turkse Van informatie over de Turkse Van Royal Canin.
Om aan de voorkeur van de meest kieskeurige katten te voldoen heeft ROYAL CANIN drie voedingsprofielen ontwikkeld: Aroma Exigent, Savour Exigent en Protein Exigent. Savour Exigent is speciaal voor de kat met de kritische smaak. Je wat oudere kat is gezond, toch? Of zou ze wel wat vitaler kunnen, wat beweeglijker? Ageing 12 van ROYAL CANIN ondersteunt de ouder wordende kat op tal van manieren. Naar de voedingswijzer. Top 5 Populaire namen voor de Turkse Van. Naam Voorkomend in Nederland. Turkse Van baasje worden? Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Turkse Van. Een goede fokker of cattery is het startpunt bij het kopen van een kitten. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Turkse Van fokker of cattery. Heb je al een Turkse Van kitten in huis? Weet waar je op moet letten en geef jouw kitten de beste voeding op maat. Royal Canin geeft jou informatie en nuttige tips. Gun jouw Turkse Van het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin. Bekijk onze pagina over kittens.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw 0. Een week 2. Advertenties gerelateerd aan turkse van kittens. Turkse Van Kitten odd eyed. Turkse van kitten odd eyed te koop aangeboden vanwege allergie van mijn zoon. De kitten is 7 maanden oud. Ontvlooit en ontwormd.
Welkom op Kittentekoop.be Kitten te koop.
7 in blijde verwachting. 54 kittens aangeboden. 46 katers aangeboden. De moderne geschiedenis van eht ras begon toen er in 1955 twee katten in Groot-Brittanië aankwamen.Het ras verbreidde zich in Europa, maar het duurde nog een tijd voor het erkend werd. In 1982 kwamen de Turkse Vans naar de VS, waar ze erkend worden door de CFA en TICA. Bij GCCF is alleen de oorspronkelijke rode en de meer recente crème toegestaan. Andere organisaties staan ook op zwart gebaseerde kleuren toe: FIFé veranderde onlangs de regels om deze kleuren toe te kunnen laten. De Turkse Van is een zelfbewuste kat. Af en toe een goede borstel of kambeurt is voldoende. Lichaam: lang en stevig. De katers zijn bijzonder gespierd. De poten zijn van gemiddelde lengte met ronde voetjes. Kop: korte wig met lang recht profiel. Ogen: groot en ovaal. Oren: groot en hoog op de kop, vrij dicht opeen. Staart: volle pluim en even lang als het lichaam. Vacht: lang en zijdeachtig, geen ondervacht. Kleur: Auburn roodbruin, crème met wit. Kitten te koop.
Turkse Van kittens te koop katgezocht.com.
Ga naar navigatie. Ga naar inhoud. Turkse Van Kittens RSS. Hieronder vind je een overzicht van alle aangeboden kittens. De advertenties zijn per ras onderverdeeld. Overzichtsfilter Alle rassen 39. American Curl 0. Blauwe Rus 0. Brits Korthaar 6. Brits Langhaar 1.
Turkse Van.
Kittens aangeboden 109. Bijgewerkt op: 02-07-2017. Cats and Tulips. Let it Be. Kitten Te Koop KvK 17272043 NL148759130B01 NL32RABO0156074613 IBAN: NL32 RABO 0156 0746 13 BIC: RABONL2U. Kitten Te Koop is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de site geplaatste of aangeboden informatie.
Turkse Van kittens te koop gezocht?
De Turkse Van is een intelligente, lieve kat, die erg mens gericht is. Ze kunnen erg wispelturig zijn, het ene moment kunnen ze rustig liggen te slapen en het volgende moment zitten ze te ravotten in de tuin. Ze houden er niet van op stevig vastgehouden te worden.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
Hieruit werden zoals verwacht zowel witte, als auburn/witte kittens geboren. Op sommige stambomen staan Layla en 2 van haar witte kinderen Ballantyne Tipi en Ballantyne Kar Tanesi te boek als auburn/witte Turkse Van katten. Op 23 februari 2005 is de GCCF accoord gegaan met voorlopige erkenning van de geheel witte Van kat als Turkish Vankedisi met toestemming om te kruisen met de Turkse Van.

Contacteer ons