Meer resultaten voor turkse van cattery

turkse van cattery
Turkse Van.
Let it Be. Kitten Te Koop KvK 17272043 NL148759130B01 NL32RABO0156074613 IBAN: NL32 RABO 0156 0746 13 BIC: RABONL2U. Kitten Te Koop is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de site geplaatste of aangeboden informatie.
NRKV rasbeschrijving Turkse Van.
Binnen de TICA is de erkenning van de kleur wit bij de Turkse Van voor Championship opgestart. Dit kan misschien per 1-5-2006 al een feit zijn. Inmiddels zijn er in Nederland witte Turkse Van kittens geboren bij Cattery Van Yakamoz en Cattery Yeni Raki uit Turkse en Duitse importdieren.
Cattery Home.
Wij zijn een kleine cattery in het hartje van Amsterdam. Op kleine schaal fokken wij de Turkse Van. De Turkse Van is een kat van uiterste. Hij is een lieve, aanhankelijke kat en erg op de mens gericht. Ze zijn gek op bezoekers en proberen hun aandacht te trekken.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van. Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van.
Over de Turkse Van.
Turkish Van Cattery Yeni Raki. Je verveelt je nooit met De Turkse Van. Dit artikel heb ik geschreven voor publicatie in het blad Majesteit in 2001. De Turkse Van is een natuurras. Zijn vacht past zich aan het seizoen aan.
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten Startpagina Facebook.
Cattery Aylin Van Turkse Van Katten heeft een link gedeeld. 18 december 2017. Stop het fokken van designer cats! Roep de minister en de commissie op eindelijk werk te maken van handhaving, en het fokken van designer cats te verbieden!
Home.
Over voeding e.d. Turkish Van Cattery Yeni Raki. De website van Turkse Van Cattery Yeni Raki. Welkom op onze website. We hopen dat u hier de informatie vindt die u zoekt over dit prachtige natuurras. Deze nieuwe website is nog in ontwikkeling.
Turkse Van NL.

Contacteer ons