Zoeken naar kruising turkse van

kruising turkse van
Vind turkse van in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Ice is een turkse van je weet wel kater van 13 maanden. Dus nog een jonge, speelse en actieve kater. Een lieve puber. Hij is sneeuwwit met groene ogen. Ice vind spelen met een muis leuk en. Pup van 4 maanden kruising Rotweiler/Turkse herder Reu.
Gezocht: Turkse Van Kedisi, Angora of kruising hiermee Katten en Kittens Raskatten Langhaar Marktplaats.nl.
Help en info. Gezocht: Turkse Van Kedisi, Angora of kruising hiermee. Sinds het overlijden van onze turkse dame, door sommigen angora genoemd door anderen van kedisi, in februari van het afgelopen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.
Rasturksekorthaar Rassen Kattenplaza.
Er is echter nooit sprake van mishandeling. Bij de Turkse Korthaar zijn totnutoe geen erfelijke ziektes waargenomen. Daarnaast vindt een kruising met een wit exemplaar alleen dan plaats indien deze als geheel horend is getest. De standaard is gelijk aan die van de Turkse Van, m.u.v.
Vind turkse van kittens op Marktplaats.nl.
Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van. Op zoek turkse van kat van kedisi. Op zoek naar een vriendinnetje voor me kitten. Hij is zelf ook een turkse van.
NRKV rasbeschrijving Turkish Vankedisi.
Een Turkish Vankedisi die genetisch WwSS is, is geheel wit, maar draagt hieronder de Van-tekening. Bij een kruising tussen zon kat en een Turkse Van wwSS, krijg je dus zowel geheel witte kittens die de Van-tekening dragen, als Turkse Van kittens met een zichtbare Van-aftekening.
Verhuisdieren.
Over de kat. Ras: kruising met Turkse van. Reden van herplaatsing: Gezondheidsproblemen. Omschrijving van het dier. Hallo ik ben Noa, een husky! Oh nee ik ben een kat, er is mij verteld dat ik een vuilnisbakkenras ben maar naast dat ik eruit zie als een Turkse Van, heb ik daar alle eigenschappen van!

Contacteer ons